Edil al

Kompleksi American 2

Kompleksi American 2

Kompleksi Amerikan 2, ka nje pozicion mjaft te favorshem ne rrugen e Elbasanit. Godina eshte multifunksionale me ambjente tregetare, qender biznesi dhe rezidenciale.Godina eshte nje nder ndertimet e para te kompanise e cila vazhdon te ruaje vlerat e saj per cielsine e larte te ndertimit.

Qyteti: Tiranë
Sipërfaqja: 14.000 m2
  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail