Edil al

Kompleksi Gjelberimi

Kompleksi Gjelberimi

Me pamje nga kodrat e liqenit artificial të Tiranës, ndërtesat rezidenciale ofrojnë një vend ideal për shtëpi të qetë e në ajër të pastër. Ndërtimi cilësor, komoditeti dhe arkitektura e bëjnë këtë kompleks një rezidencë të veçantë.

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail