Edil al

Kompleksi Syri i Liqenit

Kompleksi Syri i Liqenit

Syri i liqenit është një ndërtesë luksoze banimi. Me një pamje fantastike mbi liqenin artificial të Tiranës,kjo ndërtesë rezidenciale ofron një vend perfekt të qetë e me ajër të pastër për shtëpinë tuaj. Per teknologjine e fundit ne ndertim dhe cilesise superior qe ajo ofron, eshte cilesuar si projekti i vitit 2008 nga shoqeria. Hapësira të ndriçuara dhe tëbollshme Standarte të larta në ndërtim.Ngrohje-ftohje qëndrore. Hapësirë për studio dhe dhoma garderobe. Parket druri për ngrohtësinë e dhomave tuaja. Ambient ndenjie me oxhak funksional..

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail