Edil al

Kompleksi Don Bosko

Kompleksi Don Bosko

Kompleksi Don Bosko është një ndër eksperiencat e para të ndërtimeve në formën e komplekseve rezidenciale në qytetitin e Tiranës. Funksionaliteti dhe cilësia e ndërtimit të kompleksit ka tërhequr tashmë aktivitete të rëndësishme si Vizion Plus, Albanian Satellite Comunications, Gazeta Albania etj.

Perfunduar: Qeshor 2007
Vendodhja: Tirana
Siperfaqja: 70.000 m2
Kapacieti: 7 Godina – 500 apartamente
Vende Parkimi: 500
Dyqane: 100
Administrimi nga vete shoqeria
  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail