Edil al

Kompleksi Gjelberimi

Kompleksi Gjelberimi

Me pamje nga kodrat e liqenit artificial të Tiranës, ndërtesat rezidenciale ofrojnë një vend ideal për shtëpi, të qetë e në ajër të pastër. Ndërtimi cilësor, komoditeti dhe arkitektura e bëjnë këtë kompleks një rezidencë të veçantë.

Vendodhja: Tirane
Siperfaqja e truallit: 3.100 m2
Siperfaqja e ndertimit: 10.500 m2
Parking nentokesor: 60 vende
  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail