Edil al

European Trade Center

European Trade Center

ETC është një kombinim i arkitekturës moderne i përbërë nga: qendër tregtare, qendër biznesi dhe apartamente banimi. Ndërtesa është nga të rrallat në Shqipëri që ofron standartet evropiane në llojin e ndërtesave shumëkatëshe. E vendosur në zemër të Tiranës, është kthyer në një pikë referimi si për aktivitetet e biznesit dhe ato tregtare.

Vendodhja: Tirane
Siperfaqe Totale: 33,000 m2
Siperfaqe Tregtare : 9,000 m2
Parkim nentokesor: 70 vende
Siperfaqe zyrash: 8,000 m2

 

 

 

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail