Edil al

Kompleksi Fiori Di Bosco

Kompleksi Fiori Di Bosco

Kompleksi Rezindecial “Fiori di Bosco”  është si një oaz  i  gjelbër dhe i qete ne  mes te qytetit dhe zhurmave te jetes urbane.

Ai gjendet ne zemer te Tiranes dhe rrethohet nga nje park plot gjelberim.  Konceptimi dhe projektimi i ketij projekti madheshtor i eshte besuar nje nga studiove me te mira italiane “Oikos Progetti”.
Vendndodhja e ketij kompleksi eshte pike shume e forte e tij. I vendosur në Veri-Perëndim të qytetit të Tiranës, në Rrugen “Don Bosko” kompleksi eshte ne distance shume te shkurter si me qendren ashtu dhe me daljen e qytetit
I konceptuar si nje park me 6 godina individuale, nga 10 kate secila, shtepiza qe mund te zgjidhni ne secilen prej tyre, ka drite dhe hapesire te bollshme nga cdo ane. Arkitektura bashkekohore dhe funksionale e godinave lejon zhvillimin e apartamenteve me hapesira te medha, kuadrate, te shfrytezueshme ne cdo cep. Vetratat panoramike lejojne hyrjen e diellit dhe ajrit se bashku me pamjen e bukur qe ofron kompleksi.
Kompleksi ofron Ambiente Sherbimi, parkim si dhe Apartamente tem adhesive te ndryshme 2+1 / 1+1 / 3+1
Teknologjia inovative, sipas standarteve Europiane , garanton cilesi te larte ne ndertim dhe risi qe permirsojne jetesen e banoreve. Sepse ky kompleks eshte ne funksion te banoreve ne radhe te pare.

Per me shume klikoni ne www.fioridibosco.al

Përfundon: 2016(Faza e Parë)
Përfundon komplet: 2017
Sipërfaqe totale ndërtimi: 160.000 m2
Vendndodhja: Tiranë
Apartamente: 105.080 m2
Zyra: 18.774 m2
Dyqane: 22.384 m2
Hapësira tregtare: 5.024 m2
Parkim në dy kate nëntokë, Kopsht dhe sheshe të gjelbëruara – Administrim nga vetë Shoqëria

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail