Edil al

Fshati Turistik Jale

Fshati Turistik Jale

Ky fshat pushues ndodhet në Gjiun e Jalës, 55 km nga Vlora, porti i dytë ne vend. Fshati është përgjithësisht rezidencial me ndërtesa dy dhe tre katëshe. Sheshi në qendër, këndi i lodrave, kopshtet panoramike, pishina dhe restorantet ofrojnë gjithçka kështu që pushuesit vërtet mund të pushojnë dhe t’i shijojnë pushimet e tyre. Terrenet e molet ofrojnë një tërësi aktivitetesh si kamping, vozitje dhe peshkim. Fshati i Jalës u dizajnua nga studio italjane OIKOS Progetti.

Përfunduar: 2019
Sipërfaqe toke: 45.000 m2
Sipërfaqe rezidenciale: 4.100 m2
Sipërfaqe rekreative: 3.000 m2
Hotel: 2.200 m2
Vende parkimi: 250
Mole: 1.800 m2 
  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail