Edil al

San Pietro

San Pietro

Eshte zgjedhur pikerisht Gjiri i Lalezit, destinacioni I duhur per tu ndertuar San Pietro Resort, per vete shtrirjen gjeografike fushore dhe bukurite e gjelberta me pisha te larta.

Vetem 35 km nga Tirana , 30 km nga aeroporti nderkombetar dhe 2 ore nga Prishtina , ky kompleks madheshtor ofron plazhe me rere, per banoret qe do jetojne dhe per vizitoret saj.

Ne te gjithe siperfaqen e trulalit prej 350.000 m², do te jene te ndertuara 140.000 m² siperfaqe ndertimi nga te cilat,:

- 98.600 m² do te jete fshati turistik, nje residence e nderthurur bukur midis modernes dhe tradicionales, me vila dhe apartamente

- 41.400 m² hoteleri dhe resort

Nje vend ideal , per te pushura , jetuar dhe investuar

Fillimi i punimeve: 2017
Vendndodhja: Gjiri i lazit , Durres
Sipërfaqja e truallit: 350.000 m2
Sipërfaqe ndërtimi: 140.000 m2
Tipologjia e ndertimit: Vila dhe Hoteleri

Shkarkoni broshurën:

 

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail