Edil al

Syri i Liqenit

Syri i Liqenit

Syri i liqenit është një ndërtesë luksoze banimi. Me një pamje fantastike mbi liqenin artificial të Tiranës, kjo ndërtesë rezidenciale ofron një vend perfekt të qetë e me ajër të pastër për shtëpinë tuaj.

Rezidenca ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, standarte të larta në ndërtim, ngrohje-ftohje qëndrore, hapësira për studio dhe dhoma garderobe, parket druri për ngrohtësinë e dhomave tuaja, si dhe ambient ndenjie me oxhak funksional.

Vendodhja: Tirane
Sip trualli: 3.100 m2
Sip ndertimi: 1600 m2
  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail