Edil al

Luxury Residence Quiet Lake

Luxury Residence Quiet Lake

Quiet Lake është vëndi ku do të shijoni natyrën ekskluzive, me pamje impresionuese të liqenit të Farkës dhe vargmalit të Dajtit, e duke pasur njëkohësisht komoditetin e të jetuarit vetëm pak kilometra larg qendrës së kryeqytetit.

Është çelësi që do t´ju lejojë të ekuilibroni nevojat profesionale me ato personale, duke ju ofruar një rezidencë sipas shijeve tuaja, vetëm 10 minuta nga qendra e Tiranës.
Në një vendodhje të pakrahasueshme, fare prane me Liqenin e Farkes, është krijuar një hapësirë rezidenciale e nivelit të lartë, ku vilat janë dizenjuar me qëllimin për të krijuar hapësirën më të mirë për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësira të bollshme ,të ndriçuara, e me materialet më të mira e bashkëkohore.
Një nga rezidencat private më ekskluzive në Shqipëri, Quiet Lake ofron 16 vila dhe 16 apartamente me organizim 2+1, 3+1 të një luksi të vërtetë, që ju të shijoni jetën me konfort dhe luks.
Për ju dhe të dashurit tuaj … ENDERRONI!!

  • AmortizimiKredia
    vite
    %
  • Rregjistrohu

    Emri
    E-mail