Kontakti

Forma Kontaktit

Keni nevoje per sugjerimet tona te menjehershme? Ne ofrojme menyra te ndryshme per kontakti, ne perputhje me kerkesat tuaja. Na kontaktoni duke zgjedhur menyren qe i pershtatet nevojave tuaja. Ne jemi te lumtur te pergjigjemi cdo pyetje qe ju mund te keni.

* Ka disa gabime ne plotesimin e formes se kontaktit. Ju lutem korrigjojini.

Numrat tane

Rr. "Perlat Rexhepi", Tirane, Shqiperi

Tel: +355 44801041

Fax: +355 42234941

Shitje dhe Marketing

Cel: +355 69 401 7175

Tel: +355 42271886/3

Fax: +355 42234941

Vendndodhja jone


Harta me e madhe