Rezidenca Alba 3 Rezidenca Alba 2 Rezidenca Alba 1 etcslider das

Latest News

Nje investim gjigand po behet realitet…. Cilesi , Ndertim , Gjelberim cdo gje qe kerkoni per familjen tuaj , nen marken Edil al vjen se shpejti kompleksi me i ri , ne Rrugen Don Bosko Tirane

Luxury Residence Quiet Lake

Quiet Lake është vëndi ku do të shijoni natyrën ekskluzive, me pamje impresionuese të liqenit të Farkës dhe vargmalit të Dajtit, e duke pasur njëkohësisht komoditetin e të jetuarit vetëm pak kilometra larg qendrës së kryeqytetit.
Read more

San Pietro

SAN PIETRO RESORT
Is chosen Lalzi Bay, the right destination to build San Pietro Resort, for the geographical field and the beauty of green with high pine trees.
Only 35 km from Tirana, 30 km from the international airport and 2 hours from Pristina, this complex offers superb sandy beaches, for residents who will live and for its visitors.
Read more

Kompleksi Fiori Di Bosco

Kompleksi Rezindecial “Fiori di Bosco” është si një oaz i gjelbër dhe i qete ne mes te qytetit dhe zhurmave te jetes urbane.
Read more

  • Property Seach

  • Newsletter

    Name
    E-mail
  • Rezidenca Alba