Toka per zhvillim

Toka per Zhvillim

Toka per Zhvillim

Një nga veprimtaritë më të reja të kompanisë është zhvillimi i tokave sidomos në rajonet më piktoreske dhe me perspektive në fushën e turizmit dhe hote- lerisë.

Riviera shqiptare me bukuritë e saj të pa zbuluara, klimën e mrekullueshme, ajrin e pastër dhe detin blu është një nga rajonet më të synuara për zhvil- limin e ardhshëm të sektorit të turizmit elitar.

 

Lexo me shume