Portofoli

Portofoli

Projekte te reja

Falë vizionit dhe shpirtit sipërmarrës, që karakterizon drejtuesit tanë, si dhe punës së përkushtuar të stafit tonë, shumë projekte ambicioze do të jenë pjesë e axhendës sonë ndërtuese në të ardhmen; që nga ndërtesa unike në zemër të kryeqytetit “Eyes of Tirana”, e deri tek fshatra turistikë përgjatë bregdetit shqiptar.

Lexo më shumë…

Ndertime Civile

Nga apartamente në godina të veçuara, ne kemi kaluar në ndërtimin e komplekseve me hapësira të bollshme banimi, shërbime funksionale dhe administrim efikas. Sëfundmi, ne jemi fokusuar në ndërtimin e apartamenteve luksoze, zyrave moderne dhe qendrave tregtare.

Lexo më shumë…

Ndertime Industriale

Ndërtimet industriale dhe publike nuk janë lënë jashtë fokusit të strategjisë së zhvillimit të Shoqërisë, ku mund të përmendim: showrooms, magazina, fabrika, shkolla si dhe një stacion elektrik prej 50 MGV.

Lexo më shumë…

Infrastrukture

Ne kemi përfunduar disa nga projektet më të mëdha në sektorin e infrastrukturës në Shqipëri, ku më të spikaturat janë: pistat e aeroportit të Rinasit dhe Gjakovës, rrugët interurbane Fushë Krujë – Milot, Rrogozhinë – Elbasan, Durrës – Plepa.

Lexo më shumë…

Prodhim Betoni dhe Inertesh

Edilal ka zgjeruar aktivitetet e veta dhe është futur në prodhimin e materialeve të ndërtimit, si beton dhe inerte që prej vitit 1999, ku zotëron 65 përqind të tregut. Në pronësi të kompanisë janë aktualisht 6 fabrika betoni dhe 1 inertesh.

Lexo më shumë…

Toka per Zhvillim

Një nga veprimtaritë më të reja të kompanisë është zhvillimi i tokave sidomos në rajonet më piktoreske dhe me perspektive në fushën e turizmit dhe hotelerisë.
Riviera shqiptare me bukuritë e saj të pa zbuluara, klimën e mrekullueshme, ajrin e pastër dhe detin blu është një nga rajonet më të synuara për zhvillimin e ardhshëm të sektorit të turizmit elitar.

Lexo më shumë…

 • AmortizimiKredia
  vite
  %
 • Edilal ISO 9001

  Çelësi i suksesit tonë qëndron në bashkëpunimin e specialistëve më të mirë, që kanë aftësinë të zhvillojnë projekte nga konceptimi deri në realizimin e tyre.
 • Rregjistrohu

  Emri
  E-mail